Volt régen egy játékom, de nem tudom a nevét és annyira már nem is emlékszem rá. Talán nektek is volt ilyen?! . (Bővebben lenn! )
Az a baj, hogy nem pontosan emlékszem rá, de megpróbálom elmagyarázni milyen volt, hátha valakinek beugrik. :)
Szóval ketten lehetett vele játszani. Mindkét félnek voltak ilyen kis lehajtható táblácskái, amiken rajzolt emberek képei voltak nevekkel(angol nevük volt).Ha jól emlékszem az egyik oldalon piros, a másikon pedig kék táblák voltak. Ezek közül azt hiszem kettőt kellett kiválasztani, és azt kellett a másiknak kitalálni. Amelyiket kizárta, az a kis táblácskát lehajtotta. És aki hamarabb kitalálta a másikét , az nyert. Valami ilyesmi volt. :D Remélem valaki rájön , hogy melyik volt ez a játék, mert nagyon izgatja már régóta a fantáziám, de egyszerűen nem jövök rá, pedig kicsiként rengeteget játszottunk vele.. Persze nincs már meg sajnos, és senki se emlékszik a játék nevére.
Köszi előre is!!
Guess who!
Nem tudom, hogy volt-e magyar címe (talán ki-kicsoda?), én így angol címmel ismertem.
Igen!! Ez az!! :)))))))
Nagyon szépen köszönöm!!! Úgy örülök! :)))
Mentek a zöld kezek Neked! :D
Szép estét és tényleg köszi el sem tudod képzelni milyen régóta töröm ezen a fejem! :)
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!