Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kit cosplayezzek szerintetek?

Kit cosplayezzek szerintetek?

Figyelt kérdés
162cm magas, ducibb lány, középhosszú szőke hajjal, barna szemmel.A haj mindegy milyen színe bármire befestem kivéve fekete.A karakter mindegy hogy fiú vagy lány,csak ne legyen olyan egyszerű,hanem mutatósabb.Előre is köszi:D

2012. febr. 4. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nagyon peffedt vagy, akkor ne valami miniszoknyás hentai csajt. Olyat, amit szeretsz. Mondj valamit, mit/miket nézel, mik a kedvenceid. ( képet rólad! most!) :D
2012. febr. 4. 18:00
 2/5 A kérdező kommentje:

Hááát..Vampire Knight,Nana,Junjou romantice,Sekai ichi hatsukoi,Night head genesis.Ezek a nagy kedvencek de ha valaki mond egy szereplőt akit lehet cosplayezni megnézem az animét előtte.:D

[link] kb ilyen a testalkatom de a képen nem én vagyok:S

2012. febr. 4. 20:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Moriyama Shiemi a Blue Exorcistből :D (Tök aranyos, és nem hiszem, hogy sokan öltöznének be Shieminek, mert ez az anime viszonylag új ^^) Neki van iskolás és kimonós cucca is. :)
2012. febr. 7. 20:41
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi:D viszont én valami olyannak örülnék nagyon, aminél "tudok rohangálni valamivel" pl egy kardal, de persze nem szó szerint:D
2012. febr. 7. 22:25
 5/5 anonim ***** válasza:
2012. febr. 9. 09:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!