Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » MP4 lejátszó (? )

MP4 lejátszó (? )

Figyelt kérdés

Sony NWZ E363 lejátszóra miért nem tudok videót rakni???

már próbáltam mindenféle formátumot: AVI, MP4, MPG, stb....

2012. jan. 29. 19:11
 1/10 zeronibble ***** válasza:
Én egyszer vettem sonyt. Ezzel remélem mindent elmondtam. Túlárazott strapabíró bóvli + masszív börtön egy olyan multi jóvoltából, aki a legnagyobb kiadóban érdekelt. Szerinted, kuka?
2012. jan. 30. 01:07
 2/10 A kérdező kommentje:

Az apád faszát..

ha nem tudsz normálisat irni , inkább kussolj!

haszontalan tapló

2012. jan. 30. 10:07
 3/10 zeronibble ***** válasza:
Mindent összevetve eléggé neked való márka. Költs rá sokat, és sínylődj tovább! Mielőtt felkötöd magad, tanulj meg szöveget értelmezni. Nincs megoldás, vettél egy húgy sonyt, ahogy korábban én is. Ha az egyetlen windowsos idétlen szoftver nem enged valamit, akkor azt sose fogod megcsinálni vele. Ne hidd, hogy nem próbáltam megoldani gondokat kis szarokkal. Aztán odaadtam egyik ismerősömnek, aki kb annyi észből kénytelen gazdálkodni, mint te. Ő örült.
2012. jan. 30. 11:40
 4/10 A kérdező kommentje:

Én nemtudok szöveget értelmezni???

TEEE nem válaszoltál a kérdésemre, aztán itt szarozod a terméket te noob csicska!!

2012. jan. 30. 14:15
 5/10 A kérdező kommentje:
amúgy meg k.u.r.v.a magasról lebaszom, hogy mennyit költöttél rá, meg hogy kinek adtad oda!!! minek irsz ilyeneket le???-.-"
2012. jan. 30. 14:17
 6/10 zeronibble ***** válasza:
Óvatosan a noob szóval gyökér, egyelőre neked nem megy egy fájlmásolás. Vedd már észre, hogy segítséget kérsz! Lehet, hogy felétek így szokás... Elmondtam neked, hogy szerintem a leghasznosabb a márkát is kerülni. Persze ha nem érted, akkor költs korlátokra. Esetleg RTFM meg GIYF mielőtt ökörséget kérdezel.
2012. jan. 30. 16:26
 7/10 A kérdező kommentje:

"nem megy egy fájlámsolás".... szerinted nem tudok fájlt másolni...

idióta paraszt-.-

2012. jan. 30. 16:52
 8/10 zeronibble ***** válasza:
Sejtettem, hogy nem vagy magyar. Máskor ha személyeskedni akarsz kezed privát üzenetben, mert látod mi lesz belőle. És költözz magyarlakta környékre, mert ez neked se jó.
2012. jan. 30. 17:08
 9/10 zeronibble ***** válasza:
*kezdd
2012. jan. 30. 17:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Jól látod a dolgot, nem élek Magyarországon, de eszemben sincs oda költözni abba a ganéj országba!!:P
2012. jan. 30. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!