Pesten házibuliba 17 évesen?
Figyelt kérdés
Hívott egy ismerősöm házibuliba. Kibéreltek egy partiházat medencékkel jakuzzikkal, biztos nagyon tuti lesz... 50 ember alatt nem lesz megrendezve. Csak pár embert ismernék ott, érdemes lenne elmennem? Nekem ez a vágyam már kiskorom óta, egy olyan házibuli mint a filmekben :D Tök csúcs lehet, vagy túl sokat képzelek és csak a piálásról és a dugásról fog szólni?2012. jan. 29. 15:49
11/12 anonim válasza:
Szerintem kur vajó lehetőség ne hagyd ki.Ellehet olyan helyeken is lenni ahol csak 1-2embert ismersz.Aztán a hely meg extrán jónak hangzik:)
12/12 A kérdező kommentje:
Hát igen :D Csak még azon gondolkodom, hogy ott lesz a fiú is aki tetszik. Aki tuti csajozni fog az meg tönkrevágná az estém.. xD Áh nem tudom, mondjuk még mindig anyukámon múlik elenged-e...
2012. jan. 29. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!