Merre jár a Circo Soluna? Merre láttátok őket utoljára?
Figyelt kérdés
2009. máj. 30. 12:31
31/58 anonim válasza:
Sziasztok!
Tudom nem kívánság műsor, de nagyon szépen kérlek titeket ha valaki tudja, hogy esetleg jönnek Budapest környékére, kérem szóljon!!
Olvastam, hogy legalább egyszer látni kell őket az életben és én nem szeretnék ebből kimaradni!!
Nagyon szépen köszönöm előre is! :)
32/58 anonim válasza:
Sziasztok! Ma és holnap Mátyásdombon vannak és 17h-kor kezdik a műsort. Szerdán utazni fognak a következő helyszínre, amiről még nem lehet tudni, hogy mi lesz. Üdv,m.
33/58 anonim válasza:
Tudja valaki, hogy idén hol telelnek, s jövőre merre indulnak tovább?
34/58 anonim válasza:
Sziasztok!
Jelenleg Kisbér mellett, Hántán (Komárom-Esztergom megye) telelnek, a falun kívül, a focipálya után, a régi TSZ istállóknál.
Hogy innét majd merre mennek, nem tudom, gondolom, most tavaszig itt lesznek.
35/58 Kata911 válasza:
Hihetetlen élmény volt számomra hogy láthattam őket, az érzések amit közvetítenek már rég kiveszett az emberekből, de ők egy órára megállítják az időt és kiragadva mindenkit a rohanásból kacagó kisgyermekké változtatják az embert.Az első előadást lányomnak nem volt alkalma megnézni, de átvittem a szomszéd faluba és így ő is láthatta, mert ezt mindenkinek látni kell. Szept. 09-11-ig Bordányban(Csongrádmegye) voltak, most Zákányszéken vannak,14-én lesz a második előadásuk.
36/58 anonim válasza:
2012.Június 21-22-én a vaskúti sportpályán lesz este 18:00-tól előadásuk!!!!!
37/58 Andi4 válasza:
2012.július 28-29. Beremend 18:00
38/58 anonim válasza:
Ormánságba Sellye felé tartanak .
39/58 circo válasza:
Ma Szabadszentkirályon vannak, de holnap továbbállnak.
(Baksa irányából jöttek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!