Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mitől híres a magyar party...

Mitől híres a magyar party kultúra?

Figyelt kérdés
Eleve azt nem értem,hogy egy ilyen csőd szélén álló országban,hogy van kedve annyi embernek bulizni.
2012. jan. 26. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Mi közöd hozzá,ki mire,hova költi el a pénzét,hogy rázza a rongyot?Örülj annak amid van.
2012. jan. 28. 07:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt kérdezek amit akarok,te ne írjál ha nem tudsz normálisan válaszolni.
2012. jan. 28. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Annak válaszolok akinek akarok! Mitől híres a te kultúrád?. a kérdés pont ellentéte a magyarázatnak.Kérdezhetsz,de legalább a szavak jelentését értelmezhetnéd.Nem tűnt fel,hogy még csak válaszra se méltattak?rajtam kívül.
2012. jan. 29. 06:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy rossz a kérdés.Előfordul és akkor általában csak nyomorékok írnak.
2012. jan. 29. 15:25
 5/7 anonim válasza:

kérdező! ezt jól megadtad neki.;)

egyébként meg rossz kérdés nincs.

az én válaszom pedig az, hogy nem érdemes szomorkodni, mi, egyszerű emberek úgysem segíthetünk a jelenlegi helyzeten, a mi feladatunk az, hogy hozzuk ki mindenből a legjobbat!;) érezzük jól magunkat a saját kereteinken belül, nem kell egy vagyont költeni egy-egy estére, szórakozhat az ember kevés pénzből is.

amúgy meg van olyan, hogy magyar party culture? nem hiszem.. ugyan olyanok a magyar diszkók, mint a külföldiek és ugyan azokat a dolgokat csinálják benne az emberek

2012. jan. 30. 16:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van,és kösz a normális választ!Annyi különbség van hogy nálunk megy hajnalig a buli,nem úgy mint pár amerikai diszkóba,ahol 2-3 órakor zárás van.De akkor már inkább Ibizáról mondják azt hogy híres a partyrol,mert tényleg az és szerintem ott is megy a buli hajnalig.
2012. jan. 30. 21:49
 7/7 anonim válasza:
a házi páleszről :D
2012. febr. 21. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!