Van valakinek eladó hosszú haja?
Figyelt kérdés
Természetesen saját levágott, vagy levágandó hajra gondoltam, nem póthajra. :)2012. jan. 21. 21:41
1/9 anonim válasza:
Most készülök levágatni.
Nem gondoltam eladásra soha.
2/9 A kérdező kommentje:
Ha fölösleges, szívesen megvásárolnám.
2012. jan. 21. 22:23
3/9 anonim válasza:
Még nem szántam el magam, de szívesen odaadom csak úgy, bár most már nem túl hosszú, folyamatosan vágatok belőle ,hogy szokjam :)
4/9 anonim válasza:
Igen, nos, eladnám, de nem olcsón.. :)
5/9 A kérdező kommentje:
Az mit jelent? :)
2012. febr. 4. 16:22
6/9 anonim válasza:
Azt, hogy ha levágatnám a hosszú hajamat, akkor milliókat kéne fizetned :D De komolyan megcsinálnám, ha kifizeted ;)
7/9 A kérdező kommentje:
:) Ahhoz nagyon hosszú, nagyon szép hajadnak kellene lennie.
2012. febr. 5. 22:43
8/9 anonim válasza:
Nagyon hosszú és nagyon szép... de meggondoltam magam... inkább nem vágatom le.. bocsi, de olyan rossz lenne... de ha tényleg képoes lennél érte milliókat fizetni... hát... talán ...
9/9 A kérdező kommentje:
:))
2012. febr. 14. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!