Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a manhwa-nak a neve (koreai...

Mi a manhwa-nak a neve (koreai manga)? Részletek lent!

Figyelt kérdés

Úgy látszik, hogy mostanában sokszor fordul elő velem, hogy nem írom ki a nevét, és elfelejtem... :$

Szóval adott egy lány aki félvér (é.apja: francia, é.anyja pedig koreai). Kitűnik a többiek közül, mert szőke haja, és kék szeme van, és egy öcsike is boldogítja az életét. Egy nap véletlenül megcsókolja a legjobb pasit a környékről, és valamiért járnia is kell vele, de egy idő után már nem kényszerből vannak együtt, hiszen mindketten egymásba szerettek. A pasinak a nevéből csak annyi rémlik, hogy "Bi" - ez se biztos.

Már másfél órája keresem, de még mindig nem találtam meg... :( Szóval, ha valaki ismeri, kérem segítsen!

Előre is köszönöm a választ(okat)! :D

2012. jan. 17. 22:50
 1/2 anonim ***** válasza:
elég ismerős ez a manga nekem >.< De sajnos van egy rossz hírom. Már nem is fogod megtalálni a mangát. Eg fansub dolgozott manhwa mangákkal, de az is bezárt. A Chihro fansub. Elhiszem, ha most épp felsíkítottál, én is T.T Amúgy a manga címébel sztem valami evil, vagy akuma is benne volt :S Én is keresem/kerestem.
2012. jan. 30. 12:02
 2/2 anonim válasza:

A manhwa címe, ha még érdekel: Do you want to try?

Itt le tudod tölteni, de akár online is olvashatod. :)

2013. febr. 10. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!