30 éves rocker srácnak milyen ajándékot vegyek?
Figyelt kérdés
Annak ellenére hogy 30 lesz elég gyerekes + magának való fajta, nem tudom minek örülne. Ötletem sincs. Lesz sörözés borozás, azt is én viszem, de azért ajándék is kellene.2009. máj. 25. 23:09
1/10 A kérdező kommentje:
Szülinapja lesz. Ez kimaradt.
2009. máj. 25. 23:10
2/10 anonim válasza:
de mennyi pénzed van rá? én koncertre vinném , amit szeret.
3/10 A kérdező kommentje:
Valami nem túl drága dologra gondoltam, jó koncertek felénk nincsenek.
2009. máj. 26. 00:46
4/10 anonim válasza:
Szia! A www.boreger.hu-n nagyon sok gyönyörű és különleges, egyedi cucc van. Sajnos a legtöbbje drága, de vannak olcsóbbak is, hátha sikerül valamit kifogni:)
5/10 anonim válasza:
miért nem veszel neki valami vicces ajándékot:?
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Mobilmánia lemezt, nmerég halt meg a Tunyogi biztos sajnálta. [link]
Vagy jegyet, körkoncert: [link] koncertek.htm
Merre van az a felénk?
Egy sex & drog & r'nR feliratú póló mindig jól jöhet.
A rocker azért elég tág fogalom, mégis, mit szeret? Nézd meg a lemezgyűjteményét! Milyen a haja, a fizimiskája, a ruhái?Pólóit nézd meg, általában ereklyeként őrzik.
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
A Pannónia Fesztiválra a Máv 50% kedvezményt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!