A Zöld Pardon biztonságos szórakozóhely egy 15 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Szülőként fenntartásaim vannak, a lányom nagyon aranyos kislány, csak féltem az "éjszakától", bár csak egy héten egyszer engedem, 23 óráig. Jogosak lehetnek a félelmeim? Tudomásom szerint nincs barátja, nem iszik és nem drogozik.2009. máj. 23. 20:40
1/6 anonim válasza:
Én régebben voltam jó pár éve.lehet azota változott a hely,de akkor nagyon csöves volt,tele rokkerrel,randalirozokkal.Igénytelenekkel.
2/6 anonim válasza:
Nagyon dícsérendő,hogy ilyen lánya van. 17 éves vagyok (lány), és azt tapasztalom,hogy a velem egykorúak teljesen elfajultak, mindenki dohányzik,iszik,sőt.. ZP-be engem is elengedtek 15 évesen, és mivel én is "jókislány vagyok", azaz meg lehet bennem bízni, nem csináltam nagy hülyeséget.. De megmondom őszintén,hogy mint a legtöbb helyen, találkozhatunk részeg, hányós emberekkel.. Plusz ott az esély, hogy csak egy csók erejéig "rámásznak". De szerintem ha jó társasággal megy, és van aki vigyázon rá,akkor semmi gond.
3/6 anonim válasza:
Persze, hogy biztonságos. Természetes, hogy aggódsz, de ha valamitől akkor a zp-től nem kell tartanod. Biztonsági őrök mászkálnak fel-alá. Térfigyelő kamerák vannak. Átvizsgálják a csomagokat, nem lehet (nem is tudnának könnyen) bevinni fegyvert, üveget, stb. Teljesen biztonságos egy 15 évesnek. Ha jó ugyanolyan rendes barátnői vannak, mint ő. Én elengedném. Viszont: 14 és 18 év között belépés kizárólag szülői kísérettel, vagy Zöldkártyával.
4/6 anonim válasza:
szerintem amíg nem jön részegen haza megy ilyenek addig nyugodtan el lehet engedni...a félelmek jogosak, de fő a bizalom
5/6 anonim válasza:
simán
az átlagélewtkor is manapság annyi ott
nem egy veszélyes hely
6/6 anonim válasza:
Inkább a zp előtti park rész a "veszélyes", amikor én jártam sok volt a punk, a rocker, skinhead, bent tényleg biztonságosabb, mert sok a nagy kopasz kidobó, de azért amikor lent van pár cigány vagy néger, az elég zavaró, mert nyomulnak a lányokra, a fiúkba pedig belekötnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!