Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A Zöld Pardon biztonságos...

A Zöld Pardon biztonságos szórakozóhely egy 15 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Szülőként fenntartásaim vannak, a lányom nagyon aranyos kislány, csak féltem az "éjszakától", bár csak egy héten egyszer engedem, 23 óráig. Jogosak lehetnek a félelmeim? Tudomásom szerint nincs barátja, nem iszik és nem drogozik.
2009. máj. 23. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én régebben voltam jó pár éve.lehet azota változott a hely,de akkor nagyon csöves volt,tele rokkerrel,randalirozokkal.Igénytelenekkel.
2009. máj. 23. 20:50
 2/6 anonim válasza:
41%
Nagyon dícsérendő,hogy ilyen lánya van. 17 éves vagyok (lány), és azt tapasztalom,hogy a velem egykorúak teljesen elfajultak, mindenki dohányzik,iszik,sőt.. ZP-be engem is elengedtek 15 évesen, és mivel én is "jókislány vagyok", azaz meg lehet bennem bízni, nem csináltam nagy hülyeséget.. De megmondom őszintén,hogy mint a legtöbb helyen, találkozhatunk részeg, hányós emberekkel.. Plusz ott az esély, hogy csak egy csók erejéig "rámásznak". De szerintem ha jó társasággal megy, és van aki vigyázon rá,akkor semmi gond.
2009. máj. 23. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Persze, hogy biztonságos. Természetes, hogy aggódsz, de ha valamitől akkor a zp-től nem kell tartanod. Biztonsági őrök mászkálnak fel-alá. Térfigyelő kamerák vannak. Átvizsgálják a csomagokat, nem lehet (nem is tudnának könnyen) bevinni fegyvert, üveget, stb. Teljesen biztonságos egy 15 évesnek. Ha jó ugyanolyan rendes barátnői vannak, mint ő. Én elengedném. Viszont: 14 és 18 év között belépés kizárólag szülői kísérettel, vagy Zöldkártyával.
2009. jún. 20. 13:59
 4/6 anonim válasza:
szerintem amíg nem jön részegen haza megy ilyenek addig nyugodtan el lehet engedni...a félelmek jogosak, de fő a bizalom
2009. jún. 23. 09:15
 5/6 anonim ***** válasza:
45%

simán

az átlagélewtkor is manapság annyi ott

nem egy veszélyes hely

2010. jún. 22. 22:52
 6/6 anonim válasza:
40%
Inkább a zp előtti park rész a "veszélyes", amikor én jártam sok volt a punk, a rocker, skinhead, bent tényleg biztonságosabb, mert sok a nagy kopasz kidobó, de azért amikor lent van pár cigány vagy néger, az elég zavaró, mert nyomulnak a lányokra, a fiúkba pedig belekötnek.
2010. júl. 4. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!