Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Valami aranyos név egy lónak?

K.lau13 kérdése:

Valami aranyos név egy lónak?

Figyelt kérdés

:)

A kérdést azért ide írom, mert sajnos csak internetes lovam van, és az állatok témakörben biztos jól leszólnának érte :) egyszerűen hihetetlen vagyok, imádom a lovakat, de csak olyan sablonosak jutnak eszembe, ami meg mégsem az, az meg nem illik a lóra :DD A ló angol telivér, 3 éves, csődör, a szőrzete cremello :)) tudom, hogy ez a kérdés itt hülyén hangzik, de, idézem"amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted!" :D XD na, szóval normális válaszokat lécci!

előre is köszönömm!^^

2012. jan. 6. 17:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Először a Besszi jutott eszembe, de az kancának való név.

Egy csődörnek talán a Cezar, Cézár név illene, vagy a Bruno. Esetleg Camelot.

Jó lovacskázást, remélem használható ötleteket adtam.

2012. jan. 6. 18:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, azokat, nagyon köszi! ^^ :)
2012. jan. 6. 18:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Szonja
2012. jan. 6. 18:54
 4/9 anonim ***** válasza:
ja bocs azt írtad fiú ló, akkor a Szonja nem jó:D
2012. jan. 6. 18:55
 5/9 A kérdező kommentje:
de nem baj, örülök ennek is, mert mindig lehet nyerni meg venni lovakat, szóval biztos jó lesz még :D köszii :))
2012. jan. 6. 19:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Bodza, Kökény
2012. jan. 10. 00:11
 7/9 A kérdező kommentje:
húú, ezek is aranyosak, köszi szépen ^^
2012. jan. 10. 17:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én novellámban Vihar volt egy gyönyörű fekete csődör ló neve. Lehet szokványos, de mindenki imádta :)
2012. jan. 10. 17:20
 9/9 A kérdező kommentje:

Vihar... ez nagyon tetszik! :) de most tényleg... szerintem nem olyan szokványos:) novellát írtál? oké, nyilván nem olvastam, de azért elismerésem :DD csak mert egyre kevesebben írnak már....

köszi szépen a választ, nagyon tetszik! :)

2012. jan. 10. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!