Ha facebook -on létrehozok egy oldalt, és oda pl. kiírok idézeteket, akkor azt látni fogja más, hogy én voltam?
Figyelt kérdés
értelmes válaszokat kérek csak!!2012. jan. 6. 15:47
1/5 anonim válasza:
Én is épp ezen filózom. Mert nem szeretném ha minden ismerősöm tudná hogy az én oldalam.
2/5 A kérdező kommentje:
légyszi akkor ird majd meg ha kipróbáltad. :D
2012. jan. 6. 16:04
3/5 k.lau13 válasza:
ELMÉLETILEG nem... bár nem tudom, leht, hogy az ismerőseid látják... MIndenestere te is ha lájkolsz egy oldalt, nem jelenik meg annak a neve, aki létrehozta, nem? de azt nem tudom, hogy az ismerőseid előtt se...
4/5 k.lau13 válasza:
jaaahh, deedee, most jutott eszembe, szerintem nem fogják tudni... az ismerősök közül sokaknak fel van véve az idézetek, egyik osztálytársam és még valaki szerkeszti, és ha nem mondja osztálytársam, hogy ő az, akkor soha nem jövök rá, mert nem írta ki... és asszem, hogy az oldal, nem pedig felhasználó, szóval szerintem nem :) remélem segítettem :)
5/5 anonim válasza:
nem látszik, az oldal nevében írsz ki...de mi a f*szom értelme van lassan 100ezer ilyen idézetes oldalt létrehozni? még ha saját idézeteket raknál ki..de neem..ugyanazokat az idézeteket kiteszik 100ezerszer, amit mindenki megtalál bárhol..unalmas szerintem, és majd ezért fogják egyszer fizetőssé tenni az oldalakat, mert a hülye magyarok ezzel szórakoznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!