Mi a véleményetek a SonyEriccson XPeria Play mobilról?
Nekem is PLAY-em van és elmondom:
Szoftverfrissítésben már gyönyörű 720p HD-ban vesz, 1Ghz processzor, 512 mb RAM, és ez az egyetlen telefon amit a PlayStation támogat, bár Magyarországon egyenlőre PlayStation Pocket menübe csak a Crach Bandicoot letölthető, de hamarosan a Sony-nak köszönhetően több PS játék is elérhető lesz, emellett van egy listád miket tölthetsz le még rá a telefonon belül. 4-es érintőkijelző (a 2. legjobb a Sony-nál), 8gb memóriakártya jár hozzá, + az alap azt hiszem 400mb. Mivel ez az egyetlen PS-es támogatású telefon, van rajta érintő érzékelős analog, X, O (belépés, kilépés) gomb, és emellett van még négyszög és háromszög gomb, bal oldalt meg az irányító gombok, felül pedig az L(left) és R(right) gombok, pont ugyanúgy mint egy PlayStation joystick-on. Egyszerüen elképesztő telefon, én imádom,és emellett még nem mindent mondtam el ;) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!