Szerintetek menni fog?
Ma voltam táncon, még most csak megnéztem, hogy milyen és ez csak hetente van jövő hét szerdán én is megyek! Mondták, hogy nehéz de próbáljam meg én a 16-17 évesekkel leszek mert már azt mondták, hogy vagyok annyira érett és már magas is lennék a kisebbek között meg ott is van velem egy idős a nagyoknál! Szerintetek menni fog? Próbáltam gyakorolni a lépéseket (amit megjegyeztem) és elég jól ment kivéve az egyik (nem nagyképűségből mondom)
Szerintetek fog menni? Hogy tudnák gyakorolni az órára de ott elég sokat tudnak és félek, hogy ha nem megy nem fogok tudni járni! Azt mondták, hogy megpróbálom és eldöntöm, hogy szeretném-e? Még sose jártam táncra és nem tudom......
13/L
Ismerôs az érzés!! ;)
Gyakorolj sokat!! Talán akkor magabiztosabb leszel vagy, ha már beilleskedtél hozzájuk. Sok szerencsét!! :D
Elsô voltam. ;)
Hát szerencsére nem mindegyjik. xd
Amelyik meg az azt hagyni kell. :P
Nekem még két helyre kell beilleszkednem, de az egyik helyen nagyon éretlenek vannak 13,12 évesek, azokkal ösze sem fogok barátkozni, a másik pedig aránylag jó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!