Huszonéves disco-utáló csajnak milyen bulizóhelyet ajánlanátok Budapesten?
Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 23:34
2/8 anonim válasza:
egy pubot tudok ajánlani, a kálvin tér körül van, all-in pub a neve. sosem voltam még ott, de tervezem hogy elmegyek. nekem is egy csaj ajánlotta, azt mondta, nem kocsma, de nem is disco.
3/8 anonim válasza:
bocsi, üllői út. és én is utálom a discókat, kedves első válaszoló :)
4/8 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok, miért írtad ezt nekem, hogy "én is utálom a discókat, kedves első válaszoló :)"
Én csak megkérdeztem, hogy hogy hogy utálja, mert én is utálom a disco-kat és a kocsmákat is,és csak kíváncsi voltam , hogy más miért utálja.
5/8 anonim válasza:
jaértem :) nem flegma módon kérdeztem ;)
végre normális emberek, akik nem járnak discóba..:))
6/8 A kérdező kommentje:
Na örülök, hogy nem vagyok egyedül :) Köszönöm a választ, utána nézek a helynek!
És azért utálom, mert hangos, nem lehet más emberekkel kommunikálni, nem szeretem azokat a zenéket amiket ott játszanak és a társaság díszpapagájokból meg kirakatcicákból áll.
2012. jan. 5. 20:42
7/8 anonim válasza:
Akkor nem sok féle zenét szerethetsz, mert különféle discoba különféle zenék mennek. Mehet electro, house, minimal, techno ... Akkor gondolom vagy rockot hallgatsz. Menj koncertekre. Pesten sok szokott lenni. De azért utálod a discot, mert nem voltál még jó discoban. Ha egyszer lejössz Békéscsabára a Club Babylonba, megfogod szeretni egy életre ;)
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, a rockot szeretem :) De végül is meghallgatok mást is, csak a legtöbb tuc-tuc zene azért kivágja nálam a biztosítékot :D A koncertek jók, csak annyira nincs sok azért, és drágák is :( Hát majd ha Békéscsabán járok, benézek XD
2012. jan. 10. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!