Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen egy jó rádiós műsorveze...

Milyen egy jó rádiós műsorvezető? Nektek ki a kedvenc?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mertg én egy fiatal rádiós műsorvezető vok! :)
2009. máj. 22. 12:00
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Somogyi Zoli a kedvencem :)))))
2009. máj. 22. 12:06
 2/14 anonim válasza:
100%
Olyan akinek jó humora van, és nagyon kellemes, barátságos hangja! Sztem nagyon fontos a kellemes hang! Az én kedvencem Orosz Sándor, juventus Békéscsabán!
2009. máj. 22. 12:14
 3/14 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat! :) és még vmi, ti milyen műsorokat szeretnétek hallgatni?? :)
2009. máj. 22. 12:24
 4/14 anonim válasza:
100%
A legjobbak a kívánságműsorok sztem!:))
2009. máj. 22. 12:26
 5/14 anonim válasza:
100%
Amin jókat lehet nevetni!
2009. máj. 22. 12:27
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Kuki a rádió egyen. Olyan jól áll neki, hogy kicsit töri a magyart. A múltkor is "inszomnia" helyett "inszomnyát" mondott.
2009. máj. 22. 12:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy Vadon Jani, Balazs, Feri, a Piritosbol abszolut olyan a humoruk, mint az enyem, nagyon sokat röhögök reggelente rajtuk, szerintem hülyenek neznek a buszon, munkaba menet :)
2009. máj. 22. 12:52
 8/14 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy nagyon jó, képzett hangja, beszédtechnikája legyen! Borzalom, amikor egy fülsértő hangút is felvesznek valahova. Pl. helyi kisrádiókhoz, mert nincs más.. Szerencsére ez országos szinten ritka.

Sok sikert Neked!

Egy másik rádiós.:)

2009. máj. 22. 17:28
 9/14 A kérdező kommentje:
Kösziii! Megkérdezhetem hogy hol rádiózol? :D:)
2009. máj. 22. 17:41
 10/14 anonim ***** válasza:

Balázs és Jani.Fontos,hogy legyen humoros,ez azért is fontos(főleg náluk),mert nem látjuk a gesztikulációjukat,az arcmimikájukat,ami tv-ben sokat dob rajtuk:)Fontos persze,hogy tudjon komolyabb témákról is beszélni,persze vannak rádiók ahol több ember van erre a feladatra,de persze va. ahol nem:)

Szerintem a lényeg,hogy legyen beszélőkéd,egy jó orgánumod és kész is:D

Egyébként én is r.m-nek készültem:D,állítólag,jó hangom van hozzá,a kiejtéssel sincs baj,indultam szépkiejtésin,megyeiben is bent voltam:)Nos asszem más nincs:D

2009. máj. 22. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!