A barátaim elbujtak és meg akarnak ijeszteni, mit tegyünk?
Figyelt kérdés
4 en voltunk 2 en el bujtak és 2 en maradtunk de félünk, ugy gondoljuk, hogy kint vannak bár lehet h egyik bent másik kint... már dobtunk ki pedárdát de nem használt és amikor kinéztünk egy konzol nevét kiáltotta az egyik (wiii wiii) mi tegyünk mert félünk és pisilnünk is kell de nem merünk kimenni:S2011. dec. 31. 21:57
1/12 anonim válasza:
Szerintem rohadtul nem bújtak el a barátaid, hanem egyedül szilveszterezel otthon és nagyon unatkozol. :DD
2/12 anonim válasza:
kellet nekem itthon maradni és ilyen hülyeségeket olvasni:)
3/12 anonim válasza:
Nézd a Macskajajt 0:10-től a duna Tv-n
19/L
4/12 anonim válasza:
Nézni fogom csak azért nem alszom még:)
5/12 anonim válasza:
wúúúúúh, nézed majd a Macskajajt? jaaaj de jóóóó :)))) imádlak !!!! :)))
19/L
6/12 anonim válasza:
csak az alkohol beszél belőled:D
7/12 anonim válasza:
Lehet hogy az alkohol beszél belőle, de akárhogy néz ki, én most elfogadnám. :)
8/12 anonim válasza:
Ennyire nem lehetsz férfiatlan hogy kihasználsz egy részeg lányt!!!!! Előbb meg kell várni amig elájul:D
9/12 anonim válasza:
nem voltam részeg, sőt nem is ittam alkoholt, én alapjáraton ilyen vagyok (fülig ér a szám mindig és valamikor sajnos jobban utat engedek az érzelmeimnek vagy miknek), belegondolni sem merek mi lenne, ha még innék is hozzá :)))
19/l
10/12 anonim válasza:
Semmi gond én szeretem az ilyeneket. Most gondold el ha elmész egy olyan lánnyal randizni aki folyamatosan morcos képet vág, pfuj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!