Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ha facebookon beírom egy...

Ha facebookon beírom egy ismerősöm nevét és azt adja ki, hogy a kért oldal nem található, az mit jelent?

Figyelt kérdés
És már nincsenek is kint az üzifalon a frissítései. Az üzeneteknél megnéztam egy régebbi levelezésünket, és nincs ott a kis négyzetben a képe, és feketén van írva a neve, nem lehet rákatintani. Tudom, ezek alapján olyan, mintha letörölte volna magát. De ha elkezdem beírni a nevét rendesen kiadja képpel együtt. És kb egy órája frissített utoljára. Most kb 10 perce hozzászóltam az állapotához, azóta van ez. Talán így néz ki, ha valaki letiltott?
2011. dec. 31. 17:44
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és az én adatlapomon sincs kint, amit hozzászóltam az állapotához. Lehet, hogy mégiscsak letörölte magát ilyen hirtelen?
2011. dec. 31. 17:46
 2/2 anonim válasza:
Az illető letiltott, nálam is így jelenik meg a levelezésnél az, akit tiltottam.
2012. jan. 1. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!