Antimod kérdése:
Elromlott Xbox 360-nal mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Egyszer már volt javítva 3 LED-es hibával, akkor azt mondták, ha még egyszer elromlik, akkor vége van.
Most ez a helyzet, de van más megoldás, mint kukázni? (Úgy értem alkatrésznek eladni, beszámíttatni új vásárlása esetén, stb.)
2011. dec. 30. 12:12
1/5 anonim válasza:
Először is hívj fel egy hivatalos szervizt az majd megmondja a tutit.:D küldök egy linket hívd fel őket a problémáddal. [link]
2/5 anonim válasza:
7 ezer forintért megcsinálják ha meglehet.:D 2 óra alatt kész van.
3/5 A kérdező kommentje:
"7 ezer forintért megcsinálják ha meglehet.:D 2 óra alatt kész van."
Köszi, de ezen már egy éve túl van. Akkor azt mondták, másodszorra már nem lehet javítani. (És szerintem nem is költenék rá még egyszer ennyit.)
2011. dec. 30. 15:18
4/5 anonim válasza:
Próbáld meg őket:
Van olyan készülékük, amivel újra tudják golyózni a cpu-t/gpu-t, tehát elvileg meg tudják javítani. Kevés ilyen szerviz van. Az javítás árát viszont tőlük kell megkérdezni, én nemtudom.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utánakérdezek!
2012. jan. 3. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!