Melyik Pókember változatot szereted jobban, a fekete vagy vörös ruhásat?
A híres képregény és film karakter, Pókember az egyik legnépszerűbb kitalált szereplő! Vagy egy sötét énje is, a fekete ruhás, amiben más lesz kinézete, megnő ereje, ugyanakkor gonosz lesz és önző, agresszív, gyilkos hajlamú stb Én a fekete ruhásabbat mélyebbnek és különlegesebbnek tartom, de a vörössel tudok azonosulni igazan
Melyiket szereted jobban? Mi az indokod?
Fekete kosztüme, csak a "szimbióta" (symbiote) miatt van, ami egy élősködő, földönkívüli lény, és gazdatestre van szüksége, hogy kiteljesedjen. Lemásolja a gazdatest minden tulajdonságát, emlékeit, vágyait, érzelmeit és képességeit, majd átveszi az akarata fölött az irányítást, amíg végül a hordozója el nem pusztul. Ekkor másik gazdatestet keres, akire átörökölteti mindazt, amit az előzőtől/előzőektől lemásolt, majd arra is ugyanez a sors vár...
Szerintem ez egy egyedi főellenség a képregény-mitológiát tekintve, és nekem ezért teszik jobban a fekete-kosztüm. (Bár a hagyományos, kék-piros sem olyan rossz... csak egy kicsit langyis). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!