Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Elmenjek egyedül szórakozóhelyre?

Elmenjek egyedül szórakozóhelyre?

Figyelt kérdés
Akikkel mentem volna lemondták, én viszont mindenképpen el szereték menni.. Ti voltatok már így?

2011. dec. 27. 21:45
 1/4 A kérdező kommentje:
mellesleg lány vagyok:D
2011. dec. 27. 21:45
 2/4 anonim válasza:
Nos.. a válaszom igen. A spontán bulik a legjobbak. Poppert, vagy más tudatmódosító anyagot ne fogadj el senkitől, mert az nem vezet jóra! Jó bulizást!
2011. dec. 27. 22:09
 3/4 A kérdező kommentje:
dehogy is, semmi drogot nem használok. oké, akkor talán elmegyek, ha közben nem leszek beteg..
2011. dec. 27. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Én mindenképpen ajánlom, saját tapasztalatból! Egyszer a barátnőm buli előtt fél órával mondta le a dolgot, de én addigra már annyira lázban égtem, hogy semmi kedvem nem volt hazamenni, ezért elmentem egyedül. Annyira jól sikerült, hogy utána hónapokig egyedül jártam le és mindig nagyon jól éreztem magam attól függetlenül, hogy egyedül voltam. Sőt, kifejezetten jó volt, hogy nem kellett a nyafogást hallgatnom, hogy "ki kell mennem WC-re", meg hogy "Mikor megyünk már haza?", ugyanis én nyitástól zárásig szoktam maradni és lehetetlen lelőni, mert imádok táncolni, mivel a kedvenc együttesem rajongói klubjába járok és minden dalukat kívülről tudom.

És plusz jó az egészben az, hogy egy ilyen "nem érdekel, akkor elmegyek egyedül" felindulás alkalmával ismertem meg a páromat, akivel imádjuk egymást!

Egyetlen oka van csupán, amiért nőként nem ajánlom neked, hogy egyedül menj és az pedig a közbiztonság hiánya Magyarországon! Volt néhány rossz tapasztalatom és ma már tudom, járhattam volna sokkal rosszabbul is, hiszen egy nő egyedül az éjszaka közepén a városban eléggé veszélyes vállalkozás! NAGYON VIGYÁZZ MAGADRA!

2011. dec. 28. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!