Meg nem csinaltam, de tuti iTuneson keresztul kell.
Ott amikor felismerte az iPaded utana vannak a photos es ott tudsz a fajlon keresztul belerakni kepeket a gepedrol es utana kell szinkronizalnod az eszkozod.
Remelem jol irom, de le is tudod tolteni a hasznalati utmutatot a netrol.
2011. dec. 27. 19:37
2/7 A kérdező kommentje:
kösz:D és letörölni fotókat nemtudod hogy kell iPad-ről? Csak mert néhány fotót le akarok törölni csak nem találom hogy törlés:S Nem értem...
2011. dec. 27. 22:32
3/7 anonim válasza:
csatlakoztatod a gépedhez.
ott fel fog ugrani, hogy képek importálása - legalábbis nekem az iPhone-on felugrik
képeket importálja
aztán törlöm a telefonomról - habár iTunesban szerintem többet ki lehet jelölni egyszerre és törölni
ha iTunes-ban nyomod akkor utána szinkronizálod és már nincs az iPadeden.
ha az iPaden nyomod ki egyesével a kukával akkor meg alapból eltűnik róla :D
2011. dec. 27. 22:51
4/7 A kérdező kommentje:
nekem az iTunes magyar,de nem ugrik elő ilyen hogy "képek importálása". az iPad-en meg nemtudok kitörölni fotókat,lehet azért mert iPad 1-em van nem pedig 2 :S
Vagy lehet azért nemtudom kitörölni mert számítógépről raktam rá őket?! Az iPad-en meg nincs semmiféle "kuka" jel ami arra utalna hogy törlés.
2011. dec. 29. 19:54
5/7 anonim válasza:
Belépsz a képekbe ipaden, menj be az egyik albumba, jobb felsősarokban lesz egy "négyzetből kimutató nyíl" arra menj rá, után jelöld ki a törölni kívánt képeket, majd a bal felső sarokban a poros törlés gombot "nyomd" meg! Feltenni képeket úgy lehet, hogy kinyitod itnues- t csatlakoztatot az ipadet, rámész a bal menüsorban, a zenék felett az ipaded nevére(meg fog jelenni a verziószám, stb.) a felső sorban menj rá a képekre, majd amikor megnyitotta, pipáld ki a "képek szinkronizálása" opciót. Mellette pedig ki tudod válsztani, hogy melyik mappából szinkronizálja a képeket. Lehet hogy fordítva kellett volna( előbb a rárakás aztán a törlés):D remélem, hogy tudtam segíteni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!