Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szilveszterkor hogy fogtok...

Dávidmester13 kérdése:

Szilveszterkor hogy fogtok bulizni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 17:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
határok nélkül:D
2011. dec. 22. 18:01
 2/12 A kérdező kommentje:
de úgy értem hogy hol és hogyan ? disco? házibuli ? stb
2011. dec. 22. 18:02
 3/12 anonim ***** válasza:
idén házibuli, tavaly szórakozóhely volt de szilveszterre szerintem jobb a házibuli, összeszedjük csak a legjobb embereket és a legjobb dolgokat és méltó módon búcsúzom el ettől a gyászos évtől
2011. dec. 22. 18:06
 4/12 anonim ***** válasza:

ma 18:06

Mégis mit jelent, hogy a "legjobb embereket"? Honnan tudod, hogy kik a legjobbak?

2011. dec. 22. 20:21
 5/12 anonim ***** válasza:
úgy értem hogy a legjobb embereket hogy olyanokat akikkel szívesen vagyok és tudom hogy velük mindenképp jól érzem magam :D
2011. dec. 22. 20:23
 6/12 anonim ***** válasza:

ma 20:23

Értem, sok sikert. Én egyedül leszek, mint minden évben, még soha életemben nem hívtak meg egy házibuliba sem, szilveszterezni meg még úgy sem, pedig külsőm rendben, akár egy egész napon át ellehet velem dumálni az élet nagy dolgairól és kis dolgairól is, egyszer piás voltam a Balatonon és állítólag "nagy arc" voltam végig, de ennek ellenére senki nem hív sehová. Az élet szóba sem áll velem és velem párhuzamosan egy mellékvágányon fut, izgi ugye?

2011. dec. 22. 20:29
 7/12 anonim válasza:
barátkoz az ismerőseiddel pl: sulitárs, kolléga nem legyél bátortalan légy merész vidám jófej és poénos:)
2011. dec. 23. 10:03
 8/12 anonim válasza:
Nem tudom még én sem, hogy hol és kivel lehetne szilveszterezni A férjem 18 éven keresztül volt éjszakás!!! A lányommal töltöttük ketten. Most karácsonykor szép meglepetésben volt részem, mert a lányom barátja megkérte a férjemtől a lányom kezét. A lányom igent mondott, a férjem boldogan adta.Így most nem hiszem, hogy itthon tölti a szilvesztert. de én egyedül leszek, mert nincs kedvem egyszál magamban csatlakozni a páros barátokhoz.
2011. dec. 25. 17:04
 9/12 anonim válasza:

12-23 10:03

Bár a bátorság valóban fontos, szerintem 12-22 20:29-nek nem lenne fontos "jófejnek és poénosnak" lennie ha ő egyébként nem olyan. Igaz én nem ismerem, de abból, hogy nem magunkat adjuk, később nem sok jó származhat...maximum valami nem őszinte rövid életű látszat-kapcsolat..persze 1 estére(pl szilveszter) ez is elég lehet...

Én egyébként a fővárosba megyek, barátokkal, főleg az utcán tervezünk szilveszterezni, tavaly is így volt és sok érdekes, esetleg külföldi emberrel találkoztunk, élveztem:)

16/F

2011. dec. 26. 00:46
 10/12 anonim válasza:
ma 20:23 Hol laksz?
2011. dec. 27. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!