Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vettem egy telefont de nem...

Czirják György kérdése:

Vettem egy telefont de nem adtak hozzá bluetooth kábelt amivel össze tudom kapcsolni de szerencsére volt otthon egy bluetooth pendrive és azzal hogy tudom össze kapcsolni? Sok választ várook?

Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 21:20
 1/5 trollfacetrolol válasza:
igen
2011. dec. 18. 22:16
 2/5 anonim ***** válasza:
jééé eddig nem is tudtam hogy van blútút kábel O.O
2011. dec. 27. 18:21
 3/5 A kérdező kommentje:
De vicces vagy istenem, hagyjad már magad!!
2011. dec. 28. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:
na akkor komolyra fordítva, neked vagy egy usb bluethoot-ra van szükséged vagy egy úgynevezett adatkábelre, az usb-s bluethoot kényelmesebb, de a kábelt bárhova vinni tudod és legtöbbször még driver se kell hozzá
2012. jan. 1. 00:55
 5/5 anonim ***** válasza:

öszekapcsolni ugy tudod h a gépedre felrakod a bluethoot pendrive driverét ha van neki

ha nincs akkor csak bedugod és a vezérlőpulton megkeresed a bluethoot eszkötöket (elötte a telefonon kapcsold be a bluethooz-ot)

megkeresi neked a készüléket

öszekapcsol

és tudsz a készülékre adatokat tenni pl zene,kép,videó,stb

és ugyan így le is tudsz venni a telefonról ( a 2. válaszoló voltam)

2012. jan. 1. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!