Mi a külömbség PSP E-1000 és PSP 3004 között azon kívül, hogy a PSP E-1000 újabb?
Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 18:34
1/3 anonim válasza:
hát szerintem kb ugyanolyan gyors lesz de az e-1000-ben nincs wifi és kb ennyi de a wifi hiánya miatt ez olcsóbb lesz és csak Európában lesz megvásárolható
2/3 anonim válasza:
előző , hát nemteljesen ... a E100-ben nincs Wifi , rosszabb anyaghasználat és hadjegyezzem meg hogy elég ronda is ...
Az E-1000-t a Sony azért hozta ki hogy a PS Vita megjelenés előtt gyűjtsön még profitot , és nemazért hogy ezt komolyan gondolta volna a gyártó ... a PSP-E100-t a Sony egy mondhatni "ócskább" psp-nek szánta hogy akinek eddig nemvolt az fektessen be rá pénzt....
csak ezzel az a baj hogy akinek van egy csöpp esze nem E1000-t vesz hanem 3004-t .... ugyanis árban is MÉG SZINTE ugyanott járnak .... Gondolom ehez már nemkell semmit se fűznöm miért is neméri meg ....
3/3 anonim válasza:
E100-t irtam igen de mert siettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!