Ti elmennétek egyedül egy koncertre, ha (folytatás lenn)?
kérdező, akkor most én kérdezek :)
én is hasonló helyzetben vagyok, csak 2 évvel fiatalabb vagyok nálad és én is hezitálok. a koncert a városban van, ahol lakom, szerintem még a hazajutás is sima ügy, nem ezzel van a gond. meg gondolom éjfél előtt jóval véget ér a koncert. de senki nincs, aki eljönne velem, de én meg nagyon szeretnék. amikor koncerten, vagy fesztiválon vagyok, mindig eldumcsizok utána a bandatagokkal, tehát ez is lenne a célom, de őszintén megmondom, nem tudom, h élvezném-e a koncertet. nem lenne égő, h ott egyedül vagyok? nem néznének rám furcsán? bár tudom, h hülye kérdés, mert én se szoktam furcsán nézni. élvezted azért egyedül a koncertet? vagy milyen volt? mesééélj! és adhatsz jó tanácsokat is. kösziii :))
2. melyik városban laksz és milyen koncertre mész?? :)
én is voltam már egyszer egyedül koncerten, mert nem volt aki eljöjjön velem, de egyáltalán nem volt gáz, amúgyse látta senki, hogy én egyedül zúzok :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!