Nagyon kívülálló leszek a buliban, ha nem iszom? Milyen amúgy ez a hely? (Morisson's)?
Szóval megyünk az egyetemi csoportársaimmal buliba.
De én nem vagyok az ilyen fajta zenés, menő szórakozóhelyekhez szokva.. Milyen ez a Morisson's 2 egyáltalán? Milyen cuccban "illik" menni?(ok, h nem melegítő)..
Szerdánként is tömegnyomor van ott? Milyen típusú emberek járnak ide? Le lehet normálisan ülni ott valahol? Vagy inkább állva "lötyögnek" az emberek? Sokat kell sorban állni a bejutáshoz?
Én nem iszom alkolholt (nem elvből, csak nem szeretem), és ettől is félek picit h ciki lesz.. Biztos körberöhögnek majd, ha csak egy narancslét iszom vagy ilyesmi:S
Mit tudok ott inni ami nem alkohol? Tudom vannak koktálok de azok meg nagyon cukrosak nem? Azt se csípem annyira..
KÖSZI ha válaszoltok a sok kérdésre..
Elég parás vagyok:S
BOCS
*MORRISON'S
mindig tele van kis tini ribancokkal, akik sikoltoznak össze-vissza, egy menetre szinte bármelyiket viheted.
van almalé, meg mindenféle kóla, víz stb. is.
remek, pont ezért nem szeretem ezeket a helyeket:P
de csomó ilyen buli alól kihúztam már magam, és már nem tudtam kifogást találni:P
amúgy én lány vagyok és 22:)
azért köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!