Mi ez a sensations white buli?
Figyelt kérdés
A suliban erről dumál mindenki, és hogy 18 éven alul nem engednek be. De ez mi tulajdonképpen?2009. máj. 12. 22:02
1/5 anonim válasza:
Mindenkin csak fehér ruha lehet és tuc tucra kell rázni magad
2/5 anonim válasza:
És a szines lámpákkal festik szinesre a ruhákat? Jól emlékszem, hogy így hallottam?
3/5 A kérdező kommentje:
De valami olyasmi is volt a suliban, hogy azt mondták, hogy valami két emberke meg akarták tartani a fehér ruhás bulit, és meghaltak és az ő emlékükre csinálták... és miért csak 18 éven felüli? Nem mintha akarnék menni...
2009. máj. 12. 22:10
4/5 anonim válasza:
Azt olvastam vhol. Hogy a kettő közül az egyik szervező (asszem az ötletgazda) meghalt, és az Ő tiszteletére megkérték a közönséget az első alkalommam, hogy csak fehérben menjenek el, és így maradt.
Legalábbis az RTL klub ezt mondta pár éve, én még nem voltam ezen a bulin, és nem is leszek.
5/5 anonim válasza:
igaz,amit az elözö válaszoló irt,csak arra nem tudom miért nem hivják fel a figyelmet hogy ne drogozzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!