A neten hol találok facebookra lájkolgatós szöveget?
Figyelt kérdés
mondok egy béna példát : lájk ha járjnál velem2011. nov. 23. 19:56
1/4 anonim válasza:
Lájk ha szeretnéd hogy ne írjak ki több ilyen szart nem idegesíteném az ismerőseimet és végre intelligens ember módjára viselkednék elkezdeném a rendes társasági életet.Ismerőseid 70%-a fogja lájkolni mert rohadt idegesítő tud lenni a sok gyökér hogy ezt csinálja..
2/4 A kérdező kommentje:
kösz b+ de nem erre voltam kíváncsi
2011. nov. 23. 20:38
3/4 anonim válasza:
Like ha szereted a szilvás buktát, ha nagyobb a bal heréd, mint a jobb, ha harapott már meg jeti...
Most komolyan, magadtól nem bírsz kitalálni semmit? Pedig nem nagy tehetség kell hozzá. Amúgy tényleg idegesítő, mikor valaki ilyen marhaságokkal szemeteli tele az egész facebookot.
4/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon nem kell ehhez nagy tudás, hogy kitalálj ilyen szövegeket...
Csak annyi, hogy lájk, ha és utána lényegében bármit kiírhatsz! Légy kreatív!
Esetleg még itt: [link]
Bár én személy szerint rohadtul utálom az ilyen szövegeket, irritáló, idegesítő, ezzel tele szemetelni a Facebookot...
Most segítettem, bár remélem, nem fogsz ilyen szövegeket kiírogatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!