Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek kicsi vagy nagy a...

Szerintetek kicsi vagy nagy a péniszem a koromhoz képest? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
13 vok es 15 centis a péniszem tudom hogy sok hasonló kérdés van de egyiksem pont ilyen .
2011. nov. 20. 16:34
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
nem vagja le csak legalabb akkor tudja oszt kesz es sokkal erettebb vagyok mint te az gondolnad es en erveljek te ...... nekem ne beszelj itt ervrol ha meg a kerdeseket se ismered
2012. jan. 12. 20:25
 12/21 anonim ***** válasza:
Komolyan nem értem miről beszélsz, tudod mit hagyjuk is a francba, nincs most kedvem lesüllyedni ilyen szintre.
2012. jan. 12. 20:57
 13/21 A kérdező kommentje:
Tudod öcsi én is azt mondom hogy hagyuk az egészet.De arról a szintről amin álsz lentebb nem is sulyedhetsz.CSÁ
2012. jan. 12. 23:06
 14/21 anonim ***** válasza:
nyilván:)
2012. jan. 13. 13:18
 15/21 A kérdező kommentje:
Te kis g.ci most mar idegesitessz a semmiert ge..zel itt velem te kis roh..ek az ilyen gyerekes viselkedeseddel nem mutatsz mast hogy nem tobb az IQ 30 nal.ugyhogy ne irj tobbet te kis bu.i.(JA ES A KERDESSEL KAPCSOLATBAN ANYAD AZT MONDTA HOGY ILYENKORBAN ELEG JO A 15 CENTI ,JA ES ELEG JO A SZ.PO THCNIKAJA.TUDTAD??SSZZEEVVAASSZZ TE KIS BU.I UDVOZLOM ANYADAT..
2012. jan. 13. 15:51
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Imádom az ilyen intelligens embereket, mint te:)

Nőlj fel drága, 13 évesen még ha fiatal vagy sem kéne ennyire szánalomraméltónak lenned.

Ettől nem leszel nagyobb... tudod a nagyfiúk sem attól azok, mert minél jobban tudnak káromkodni. Ez csak téged minősít, hogy nem bírsz leírni egy mondatot anélkül, hogy ne írnál belé trágárságot.

Ejnye buta kisfiú:)

2012. jan. 13. 17:52
 17/21 A kérdező kommentje:
Mivan transzi vagy vagy csak meleg mint ahogy az elobb leirtam vagy anyad mindig a szoknyaja allatt vitt teged mindenhova.lefogadom hogy egyszer sem hulyultel a haverjaidddal mi te kis luuzer (streber)nem tom kinek hiszed magad de job ha nem ge.cizel anyit mert meg a vegen megjarod.Es ne hidd hogy nem vok olyan okos mint te amiert en 13 vagyok.Fejletteb vagyok mint amilyen te valaha is leszel.AHHHH most ugrott be hogy csak azert vagy ilyen taho mert irigy vagy hogy nekem 13 eves koromba 15 centis mig neked vagy 30 evesen van vagy 12 centi mi??Ugyhogy azt javaslom lazulj egy kicsit es nem mindig anyadmellet sirj ha valaki meglok vagy hasonlo.Mert lehet hogy ez az oka annak hogy ilyen bunko vagy.
2012. jan. 13. 18:22
 18/21 anonim ***** válasza:

Megőrültél?

Honnan szedted, hogy 30 éves vagyok, pláne azt, hogy hímnemű?:D

És te most komolyan fenyegetsz? háhá:D

Szereztél egy jó napot édes.

2012. jan. 13. 18:31
 19/21 A kérdező kommentje:
Attol meg tenyleg luzer vagy meg ha lany akkor eggy ku.va is
2012. jan. 13. 18:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Már a foglalkozásomat is kitaláltad... ah francba.....
2012. jan. 13. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!