Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a facebookot...

Hogyan lehet a facebookot végleg "oldalként használni"?

Figyelt kérdés

Csináltam egy felhasználónevet és utána facebook oldalt, azt tudom hogy hogyan lehet az oldal nevében írogatni, de olyat nem lehet hogy végleg azt használjam?? Mert ha kilépek és később újból a felhasználónévbe lépett be/nem pedig az oldalra/

Tudom nem nagy kunszt mindig átlépni, de többen használnánk akiknek kicsit nehezebb lenne megértetni mit hogyan kell...

A lényeg: Csináltam egy "rajongói oldalt" és ha belépek azt szeretném ha "rajongói oldalba" legyek belépve és ne a Saját nevemen/mert nem használom/ és ne kelljen mindig a saját névből az oldalra átlépni :)

2011. nov. 16. 23:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Ööö, ezt most nem értem. Ha kilépsz a saját nevedből és az oldal nevében lépsz be, akkor nem léptethet vissza a sajátodba jelszóbeírás nélkül. Ha meg mindkettőt használni akarod, rakj fel 2 böngészőt, és mindkettőn másikkal lépj be.
2011. nov. 17. 00:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Neem, csináltam egy kamu nevet- azon belül a rajongói oldalt- rámegyek facebook használása "rajongói" oldalként- innen okés,de ahogy kijelentkezek visszaáll a kamu névre és ezt mindig el kell játszani előröl és ezt szeretném megszüntetni :)
2011. nov. 17. 00:46
 3/3 A kérdező kommentje:
vagy rosszul csináltam meg az egészet??
2011. nov. 17. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!