Hogy tudnám fejleszteni a fantáziámat/képzelőerőmet?
Figyelt kérdés
Képregényt rajzolok,de sajnos nincsenek túl jó ötleteim. :/
Hogy tudnám fejleszteni a képzelőerőmet?
Nem azt mondom,hogy olyan szeretnék lenni,mint Tim Burton,habár megmondom őszintén nem bánnám! :)
A válaszokat előre is köszi! :)
2011. nov. 15. 19:56
1/9 anonim válasza:
Nézz filmeket, szerintem az jó ötlet.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
De azért más válasza is nagyon fontos!!!
2011. nov. 16. 15:20
3/9 anonim válasza:
Olvass is, az nagyon fejleszti a fantáziád.
4/9 anonim válasza:
játssz a portallal :D nagyon jól fejleszti a logikát és onnantól ha az jó már 1 lépés hogy jó, izgis, érdekes csavarokat találj a képregényedhez :D
5/9 A kérdező kommentje:
:D
Köszi! :)
2011. nov. 19. 14:58
6/9 anonim válasza:
Én inkább könyveket ajánlanék filmek helyett. De olyan könyveket ajánlanék amilyen témáról képregényt írsz.
7/9 A kérdező kommentje:
Oks,neked is köszi! :D
2011. nov. 21. 21:14
8/9 anonim válasza:
A legtöbb képregénynek iszonyat eccerű sztorija van.. szal nem túl erős a konkurencia nyugi :D.
Viszont a sztori létfontosságú. Én is könyveket tudok ajánlani. Egy bizonyos fokon szerintem születni kell a jó ztori íráshoz, de ha rendszeresen szugerálod az elmédet, és agyalsz miközben zuhanyzol, utazol stb. akkor olyan csavaros sztorik pattanhatnak ki a fejedből, hogy még magad is meglepődsz - nálam legalább is így működik xD
9/9 A kérdező kommentje:
:D:D:D:D
Köszi! :D
2011. nov. 26. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!