Milyen tv előfizetést válasszunk?
Évek óta csak 3 adónk van... (m1, rtl, tv2)+néha bejön a helyi adó, ami átvált hálózat tv-re..
Az m1 is haldoklik mostanában.
Van valami parabola-szerűnk a tetőn, de az nem
sokmindenre jó...:S
Nincs is semmilyen tv-s előfizetésünk...
(van néhány német adónk is a 3 magyar mellett, de ezt se tudjuk hogy, de vannak)
Most szeretnék valamire előfizetni, de nem tudjuk melyik szolgáltató, melyik csomag lenne legideálisabb..
Nincsenek nagy igényeink ami az adókat illeti, 15-20 adó kb elég volna..
Vezetékes telefonunk T-home-nál van, valami olcsó alapcsomagra vagyunk ott előfizetve, arra is csak azért mert a net miatt kell a vonal... A vezetékes netem meg GTS Datanet-es.. Szóval nem T-home.
Nem tudom érdemes lenne-e valami csomagajánlatot/kombinációt választani?
IPTV meg ilyesmik gondolom nem jöhetnek szóba, sima képcsöves tv-ink vannak..
Set top box-unk sincs..:S
Azt se tudom mennyire számít h 2 tv készülékre szeretnénk ugyanazokat az adókat..
Mekkora szereléssel járna ez?
Ti mit tudtok ajánlani?
Mondom nem nagyon tudjuk mik a lehetőségek, megszoktuk ezt a 3 adós felállást:D
Mik az igények?
Mert pl. nekem van ~50 csatornára előfizetésem, de egyiket sem nézem, mert enyhén másabb sorozatokat nézek, mint amit a tv-ben adnak.
Szerintem ami nézhető az a Discovery Channel+Science, meg a Comedy Central.
De ha téged nem érdekelnek a sport események, zene csatornák, főzőcsatornák, ismeretterjesztő csatornák, akkor nem is kell előfizetni semmire, netről úgy is mindent le lehet tölteni
STORY4(esetleg 5), FEM3, M2, Duna, Viasat3, Film+, Cool, AXN, PRIZMA, Movies24
Kb ezekre gondoltam..
nagyon sok ismeretterjesztő tényleg nem kéne..
de jöhet 1-2:) Meg zenecsatorna is 1-2 elég volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!