Miért nem mehetek 14 évesen szórakozó helyekre?
Havejaim hívtak de anyukam nem enged! Az mondja azért mert semmi keresni valóm nincs ott!
De mondjuk még részeg se voltam csak anyi hogy dohányzom de anyukám abba beletörődött! Nagyobb tesvéremet(lány) is csak 16 évesen engedte el ilyen helyekre!
Neki most ezzel csak az a célja hogy ne legyek egy alkoholista csóró drogos?
Gyerek vagy még, tényleg mi keresni valód lenne szórakozóhelyeken? Még azt sem tudod, hogy ezt a szót egybe kell írni...
És miért dohányzol? Egy gyereknek az sem tesz jót, plusz a mama beléd vetett bizalmát sem növeli.
És miért dicsekszel azzal, hogy még nem voltál részeg? Természetes, hogy egy gyerek az alkohol közelébe sem mehet, nemhogy igyon belőle akár egy kortyot is.
Próbál belőled tisztességes embert faragni, de te masszívan ellenállsz. Ha olyan felnőtt lennél, mint amilyennek képzeled magad, akkor inkább hallgatnál anyukádra és belátnád, hogy vannak dolgok, amikhez te még kicsi vagy.
Hát igen ezeket én is gondoltam!
3. válaszolónak anyi hogy már közép iskolába járok és pincér vagy CNC Esztergályos szeretnék lenni még nem tudom melyik mert a pincér tetszik de az esztergályost jobban megfizteik!
14 éves vagy. elég fiatal vagy, nagyon sajnálom, hogy nem engedték el téged. inkább tanulj, koncentrálj a tanulásra, és akkor majd 18 évesen mész szórakozni. anyukád szeret téged, és félti téged
én 17 éves vok és már régóta nehezen kimegyek szórakozni, mert anyukám nehezen elfogadja, hogy barátaimmal járkálok. én soha nem hibáztatom őt, megértem őt! nagyon szeretem anyukámat, és örülök, hogy rám vigyáz, aggódik értem. gondolj bele, mi lenne,ha anyuka lennél, és a lányod mondjuk 10 évesen el akar menni szorakozni? simán elfogadnád? mi lesz ha találkozik idős emberrel és megöli? most nem rég halt meg, a barátnőm aki szintén hallássérült :(((( idős ember megölte, és neten ismertek egymást. nagyon vigyázni kell egymásra, magunkra, figyelni kell...nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!