Tudtok aranyköpéseket mondani?
Szerintem nagyon cool, hogy (minimum 50%) ázsiai vagy! Fel nem foghatom, ezért miért kell kigúnyolni bárkit is!
Aranyköpés?
Hááát éppen lenne néhány frappáns visszaszólás, de félek, nagyon elvernének miatta!;)
A visszavágás éppen ezért nem a legjobb ötlet. Mondjuk jól tudom miről beszélünk, én 100% magyar vagyok, de a suliban így is megtaláltak és cseszegettek. Én hagytam őket majomkodni. Tudod, ha lesüllyedsz a szintjükre, akkor előnyben lesznek a hazai pálya miatt.
Tudod, ha lesüllyedsz a szintjükre, akkor előnyben lesznek a hazai pálya miatt. - he he, en ezt ugy ismertem, hogy ne veszekedj az idiotakkal, mert lesullyedsz a szintjukre es ok legyoznek a rutinjukkal.
Amugy tenyleg hagyd szo nelkul, nem eri meg hidd el. Sekelyes emberek, inkabb csak sajnald oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!