Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Valami jó kezdés?

Valami jó kezdés?

Figyelt kérdés

Az van, hogy szeretnék egy történetet írni, de nem jut eszembe semmi...(a középrészről már gondolkodtam és van is egy csomó jó ötletem) Csak egy kezdő lökést had kérdjek tőletek, h mondjatok példákat h miről szóljon kb a történet...olyasmit mint az az "Aang az utolsó léghajlító" mese (nem a film). Szóval ilyesmi bevezető részt írjatok mint amit én most ehhez az avatároshoz:

A főszereplő Aang, aki légidomár de egyben Avatár is. A feladata, hogy avatárként elsajátítsa a 4 elemet (tűz,víz,föld,levegő) és rendet tartson a világon. Ebben 3 barátja segíti: Toph, a vak földidomár, Katara a vízidomár és Sokka, Katara bátja. (szóval valami ilyesmit :P)

2011. nov. 5. 21:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!