Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Valaki kisegítene némi informá...

Valaki kisegítene némi információval, hol nézhetném meg/tölthetném le a Mila a szupersztár (Attack No.1) című animét?

Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:

németül rengeteg helyen, google beírod, megtalálod.

Egyéb esetben sajnos azt kell mondjam sehol. :( Ezer éve keresem rendszeresen, nálam elvetemültebb animés ismerősöket is ráállítottam, de sehol semmi, csak a live action. :/

Jah és még valami. Hiába van pár részhez angol felirat, akármilyen verzióval próbáltam passzintani, nem volt jó sehogy. :(

De ha mégis találnál valamit, szóóóóóóóóóóóólj, nem adom fel! :D

2011. nov. 12. 00:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, kénytelen leszek fejleszteni a német tudásomat. xD Köszönöm szépen, hogy írtál. :)
2011. nov. 12. 12:41
 3/5 anonim válasza:
Én is nagyon keresem, de még semmi. És azt hiszem én is kénytelen leszek ráfeküdni a németre.. xD :D
2011. nov. 27. 14:02
 4/5 anonim válasza:
Majdnem minden rész fentvan a dragonhall.hu oldalon. Regisztrálni kell rá (ingyenes). Én is onnan töltöttem le. Pár rész külföldi, de azokhoz van felirat.
2014. szept. 9. 09:57
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. szept. 27. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!