Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan legyek nem átlagos?

Hogyan legyek nem átlagos?

Figyelt kérdés

Az életem nagyon unalmas,sajnos.Minden nap ugyanaz történik velem.Reggel felkelek,aztán suli,hazajövök,tanulok,internetezek megint tanulok és alszom.Minden nap ez.(Néha vannak kivételek)

Szerintetek mit tegyek hogy "izgalmasabb"legyen az életem?

13/L

2011. nov. 2. 16:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Csinálj valamit! Tökmindegy, mit, amit szeretsz. Máris izgalmasabb lesz.

Én például zenélek, időnként koncertezem is. Minden nap gyakorlok, és - jóllehet, ez ugyanolyan unalmasnak tűnik, mint a tanulás - soha nem unom meg, pedig már lassan húsz éve csinálom.

2011. nov. 2. 16:58
 2/2 A kérdező kommentje:

Neked olyan jó.Én már próbáltam,tavaly elkezdtem táncolni,voltam egy pár órán és meguntam.Nem olyan rég elkezdtem zongorázni(anya javaslatára),de azt is meguntam.

Aztán apa mondta hogy menjek vele futni,de az is unalmas számomra.A barátaimmal is sok időt töltöttem,de ŐKET IS MEGUNTAM.Egyszerűen borzalmas,de engem semmi sem érdekel.

2011. nov. 2. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!