Az utolsó jó, bár nem tudom mi az. A naplementés képeket nem szeretem, az olyan tucat. Mindenhol naplementés képek vannak, már unalmas.
Az első képnél van egy hiba. A vezeték belelóg a képbe.
Az első képnél belelógnak a vezetékek, az hiba. Ebben a kompozícióban a háztetőknek sincsen semmi helye, a fóliasátornak mégúgysem. A vágás is elég tág.
A második képed eléggé kusza, ráadásul rossz helyre mérted a fényt, de maga az ötlet nem rossz. Ezek a napos, naplementés képek ütősek tudnak lenni, de mivel tömegcucc, sok sok plusszt kell belevinned.
A 3. képen nagyon szépek a színek, de így nem tudom megállapítani, hogy mi ez.
Sajnos mind a három képed zajos, vagy nagyon megnyomtad az ISO-t, vagy a tömörítéssel szállt el.
Gyakorolj sokat, lesz ez még jobb is.
Az elsőt rossz helyről fényképezted. Én elmentem volna az utca végén látható sátortetős ("kocka") házhoz és onnan csináltam volna. Kevesebb lenne a képbe nem illő dolog.
A másodiknál a fényt nem így állítottam volna be. Vagy úgy, hogy lehessen látni a fa minden részletét, vagy úgy, hogy teljesen feketének látszódjon.
A harmadik "trükkösnek" tűnik, mintha a világűrből egy bolygót és annak holdját látnám. Nekem tetszik.
Összegezve a véleményemet: nem rosszak, de egy kis gyakorlattal sokkal jobbak lesznek/lehetnének.
köszönöm a válaszokat!
máskor talán jobban fog menni.:)
am ti szoktatok fényképezni?
Én nem értek jobban a fényképezéshez, mint te, de a saját képeimre érkezett reakciókból tanulva mondom, hogy a 2. képnél szerintem sokkal szebb lenne, ha a napfény sugarai jobban átszűrődnének a fák ágai közt. Megpróbálom megmutatni egyik képemen, hogy hogy is gondoltam:
A többibe nem szólok bele, mint mondtam, én nem értek jobban hozzá, mint te. :) (22/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!