Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Itt nézett már vki filmet az...

Itt nézett már vki filmet az Arena VIP termében?

Figyelt kérdés
csak lenne pár kérdésem: pl ez a korlátlan büféfogyasztás hogy működik, mert olvasom, hogy felm kezdése előtt ingyen lehet vinni, de ez azt jelenti, hogy film közbe nem lehet már? jó, meg most ne vessetek meg, de Te is magyar vagy, Én is magyar vagyok, és szerintem természetes "magyar mentalitás" hogy ezt a korlátlan büféfogyasztást meghallva rögtön arra gondolok, hogy akkor viszek táskát és akkor otthonra legyen pár napra nachos, chips, stb. vagy figyelik az ilyeneket, hogy ne vigyen be táskát? de ááá, bocsi az előbbiért, lehet, hogy ciki, de basszus, élelmesek vagyunk....:D (van egy hasonló kérdés már kint, de az nem ara válaszol, amire kíváncsi vagyok)
2011. okt. 31. 11:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!