Délutáni jópofa beszélgetös rádiómüsor van még valahol?
Egymás után szünnek meg ezek a rádiós műsorok,vagy rádióadók,egyszerüen nem találok sehol délutántól kora estéig tartó beszélgetős műsorokat.Elöször a Rádió Q-t hallgattam,aztán ott műsor struktúra váltás volt és nagyon későre tették a müsort aztán meg is szüntették,utána a Cafe-n hallgattam,de az a csatorna meg megszünt,mint ahogy a Neon lévő totalcaros fiuk műsora is.
Van még budapest és vonzáskörzetében fogható adó ahol délutántól kora estig van valami hasonló beszélgetős műsor?
Azért ezzel igy nem értek egyet.
Köztudott hogy a Cafe pénzügyi probléma miatt szünt meg,mint ahogy pl a Roxi is,ahol csak zene ment.
Szerintem lenne igény az ilyen müsorokra,volt népes hallgatótábora pl a Cafe műsorainak.Egyébként az ország legnépszerübb rádiós müsorai is a Neo és a Class Fm reggeli beszélgetős,szórakoztató müsorai.
A Cafe hétvégi "A hét mesterlövésze" műsora nálem kultusz lett, a neten több helyen is találtam oldalakat ahonnan le lehet tölteni a régi adásokat,le is szedik sokan,a facebookon is lájkolják öket stb...
Egyszerüen nem értem miért nem lát fantáziát senki az ilyen müsorokban
Egyzerüen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!