Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy legyek népszerű a FACEBOO...

Hogy legyek népszerű a FACEBOOKon?

Figyelt kérdés

Az osztályban népszerű vagyok, sok hülyülés, minden, de a facebookon alig (1-2 ember vagy annyi se) lálkolják be a zenéket,képeket stb amiket kiteszek... Lehet, hogy idióta kérdés, de akik a facebbokon is népszerűek vagytok, hogy csináljátok? :DD

15/L

2011. okt. 20. 19:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem neked az a legnagyobb bajod, hogy nagy az arcod, és még túl fiatal vagy... majd kinövöd.
2011. okt. 23. 12:54
 12/21 anonim ***** válasza:
itt a pont.. csak a külsődel foglalkozol fogadok, és nincs olyan igaz szó hogy "menő" - mert aki szerint valaki menő az csak egy irigy egoista.. eztmég énis tudom 14/F létemre
2011. okt. 23. 13:40
 13/21 A kérdező kommentje:

az nem igaz, hogy a külsőmmel foglalkozom, a menő meg annyit tesz, mint népszerű.

én azt kérdezem, miért van az, hogy xy kitesz egy postot, 10 lájk érkezik egy perc alatt, vki más meg egy nap alatt tud két lájkot szerezni. amúgy ennél nagyobb gondok is léteznek, igazatok van, azért köszi a válaszokat :DD

2011. okt. 23. 14:02
 14/21 anonim ***** válasza:
de figy, legye hogy te a normál életbe menő vagy, de van olyan csicska gyerek, aki csak álmodhat arról hogy menő lessz, és milyen jó lenne ha ő rá is felnéznének, és csak 1 percig menők lennének.. és neked még az se elég hogy ugri bugrász az osztályban amitől valamilyen menő leszel és neked ez nem elég???
2011. okt. 24. 23:00
 15/21 A kérdező kommentje:
igazad van, de nem ezt kérdeztem ://
2011. okt. 25. 18:02
 16/21 anonim válasza:

Ne fészbúkos barátokat gyűjts, hanem becsüld meg az igazi, nem face-s, hanem valós barátaidat, ne akarj face-n népszerű lenni, egyébként face-n csak olyanokat lájkolnak, amit valóban tetszik is nekik, esetleg ha már nagyon akarod, akkor tegyél ki egy videót, amit már más is kitett és sokan lájkoltak, na esetleg akkor ha tényleg jó az a videó, akkor arra sok lájk jöhet!

25/N

2012. jan. 7. 14:15
 17/21 anonim válasza:

Kicsit furcsa, és beképzeeltnek tűnsz hogy így kijelented hogy szép vagyok. De ez önbizalom ez egy tök jó dolog hogy szereted magadat ;)

Tegyél fel magadról pózolós képeket de ne k*rválkodj ne tedd ki a melled -.-

Írj ki az üzifaladra vicces idézeteket, szerelmeseket,lájkold te is más képét és visszalájkolnak, a suloidból azt is jelöld be ismerősnek akit csak látásból ismersz de sose beszéltél vele.Lájkolj minden félét vagyis légy aktív facebookon!! és amiket kiírsz/kiteszel llájkolni fogják ;)

2012. aug. 31. 16:37
 18/21 IgaziLulu121 válasza:
tudom hogy hülyén hangzik de pénzért lehet venni facebookon hogy többen lássák a bejegyzésed :DD
2012. okt. 11. 20:39
 19/21 anonim ***** válasza:
Uhh... na akk en tenyleg megprobalok segiteni. Eloszor is bocsanat az ekezet lemaradasaert. Legyenek fb fuggo elettelen haverjaid is. Ez a kiindulopont. Tegyel ki magadrol kepeket. Profkep az alap
2013. szept. 6. 20:39
 20/21 anonim ***** válasza:
engem se le se sz*rnak az emberek a fb-n. bár az életben sem vagyok népszerű...nem vagyok pózoló :(
2014. márc. 11. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!