Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért tartják valakik humorosn...

Miért tartják valakik humorosnak a Sas kabarét?

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 20:04
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Mert akik a szocializmus gagyi kabaréin nevelkedtek, nehezen tudnak szakítani a megszokással.
2009. máj. 2. 20:09
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Egyszer volt egy előadása itt Nagykanizsán és szó szerint senki nem nevetett egyetlen egy "poénjukon" sem... Megsértődött és azóta nem is jön ide. Azóta ilyenkor mindig azt mondja "maguk csak néznek mint a Kanizsaiak" :D
2009. máj. 2. 20:18
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem csak az idősebb generáció tagjai tartják humorosnak (közülük is csak egy kis hányad), és tényleg az lehet a háttérben, hogy ők ilyen poénokon nevelkedtek, és ezek a viccek összekapcsolódnak a fiatalkori emlékekkel. Szóval, valami nosztalgiázás-féle lehet a háttérben.
2009. máj. 2. 20:20
 4/10 anonim válasza:
Ez a kérdés, jobb helyen volt a mentális egészség témakörön belül.
2009. máj. 2. 21:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kell leszólni őket. Én 16 évesen voltam egy Mikroszkóp előadáson és majdnem bepisiltünk a röhögéstől. Igaz, annak már 7 éve, de akkor is.
2009. máj. 3. 20:59
 6/10 anonim válasza:
Kisgyerekként ha röhög az ember ilyesmin az oké.
2009. máj. 4. 17:48
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagykanizsán kéne lakni....
2009. máj. 5. 14:19
 8/10 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Én inkább elkapcsolok ha az megyxD
2009. aug. 25. 12:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vicces. Erőltetett, fárasztó, és uncsi.
2010. jan. 3. 18:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Úgy általánosságban nem tudom elképzelni, ki nézheti azt az erőltetett fhost. Unalmas és szánalmas egyszerre. Sosem szerettem, nem is fogom.
2018. okt. 10. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!