Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Társastáncra akarunk járni a...

Társastáncra akarunk járni a bnőmmel. De ott van hogy lehet választani:versenytánc vagy társastánc. Most mi a különbség?

Figyelt kérdés
egyből mehetünk akár versenytáncra is vagy mi?
2009. máj. 2. 15:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Társastánc, versenytánc. Ki hogy nevezi. Mindkettő társas, hiszen ketten táncoljátok. De amikor egy idő után már a koreokkal kapcsolatban semmi kérdés nem merül fel benned, mert azokat profin tudjátok, hanem technikai dolgok: mikor hol a csípő, kéz, fej, és versenyekre jártok onnéttól kezdetét veszi a versenytánc számotokra. A gyors-gyors-lassú (rumba) lépéseket amikor először tanulod én még nem neveznélek versenytáncosnak. mert én is így kezdtem, és akkor mindig azt mondtam h társastáncolok... hiszen még az alapokkal barátkoztam. de most , hogy versenyekre járok, megvan a stílusom, de még technikailag rengeteg dolgot kell tanulnom akkor is versenytáncos vagyok. :) Sok sikert!!! :) ÉLjenek a Versenytáncosok! ;)
2009. máj. 27. 13:54
 2/2 anonim válasza:
a versenytánc 10 táncot foglal magába, (5 standard és 5 latin). a társastánc pedig tudomásom szerint az összes páros táncot, vagy legalábbis a versenytáncok mellett a rocky-t, boogie-woogie-t vagy mit argentín tangót, és egyéb hasonlóságokas. és hát igen versenytánc a technikára épül nagyrészt.
2009. nov. 9. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!