Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen rajzot csinálni?

Hogy lehet ilyen rajzot csinálni?

Figyelt kérdés

[link]

Mármint, ilyen jól kiszínezni géppel. Megrajzolom, beszkennelem, és utána? Milyen programmal érdemes csinálni? És hogy lesz ilyen szép letisztult a kép?

2011. szept. 28. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Te tévedésben vagy, ezt az egészet számítógéppel rajzolják! Painttel, imagine logoval, ilyesmivel.
2011. okt. 1. 19:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok: ezt rajzolják kézzel, és beszkennelik. [link]
2011. okt. 1. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:
megint csak az előző vagyok: max azt a kék hátterét csinálhatják festékkel
2011. okt. 1. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Photoshoppal szoktak ilyesmiket rajzolni és színezni. DE megpróbálhatod úgy is, ahogy te mondod, hogy megrajzolni, beszkennelni és kiszínezni. Ebben az esetben nagyon határozott kontúrokat kell rajzolnod.
2011. okt. 2. 15:52
 5/6 anonim válasza:

lehet h filccel van kiszinezve -copic, promarker- vannak ilyen spec filcek amik nem foltosítanak.

viszont a háttér miatt meg lehet h photoshop pl. ha szeknnelsz tenyleg határozott vonalu legyen a rajz, viszont utómunkálatokkal sok mindent lehet rajta javítani. + a szinezés.

2011. okt. 13. 07:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Eléggé el vagyok késve ezek szerint :D Ezt szerintem egy rajztáblával csinálták (pen tablet) vagy beszkennelték, és a rajzprogrammal átrajzolták az alap vonalakat(a vázlatot) utána meg kiszínezték. Paint Tool SAI programot használhatott, annak van hasonló stílusa. Deviantarton keress tutorialokat, ott sokan rajzolnak így. Viria13 lehet szerintem a te embered, van tumblr blogja is, simán viria.tumblr a FAQ oldalán olvashatsz arról, hogy mit használ. Az oldala angol.
2011. dec. 4. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!