Hol használnak ilyen gázmaszkot?
Egy Avatar-os jelmez (cosplay) ( [link] elkészítéséhez keresek ilyen, vagy ehhez hasonló gázmaszkot (KN22-23764, KN22-23765):
A lényeg a műanyag külső keret formája, mivel az üveg, a szűrő, és a belső maszk eltávolításra kerülne. Egy forgalmazóval beszéltem, és ő ajánlotta hogy keressek olyan helyet ahol ilyet használnak, mert újonnan ezen maszkok elég drágák, főleg ha csak bizonyos elemeit szeretnénk használni. Mivel ez valamennyire fogyó eszköz, ezért biztos lenne nekik használt, leselejtezett, hibás, stb. maszkjuk. Ezért ha valaki tud olyan helyet ahol ilyet, vagy (a célt figyelembe véve használható) hasonlót használnak, az kérem segítsen.
Köszönöm.
Szia!
Köszi.
Azt tudom hol árulnak ilyet.
Pl. Ezzel a céggel leveleztem is: [link]
Ők javasolták, hogy próbáljak meg olyan céget keresni ahol ilyet használnak, mert főleg ha darabjaira akarom szedni, akkor nagyon nem éri meg újonnan egy ilyen maszk.
Ezért is került fel a kérdés, hogy hátha itt valaki olyan olvassa, aki tud ilyen céget.
Közben volt szerencsém megnézni az M3 6800-as maszkot is. Az is jó lenne. Pl. Vaterán láttam is 6800-ast, de ott is ugye új, vagy szinte újat (1 órát használt) árulnak. Nem bízok benne, hogy ott valaki eleve rossz, hibás, vagy használt készüléket feltenne, hisz azért ezek komoly életvédelmi eszközök...
De hogy ne érje szó a házat, ott is a fórumban fent van ugyanez, hátha valaki rátalál aki tud információval szolgálni.
Tehát továbbra is minden segítséget köszönök.
Zoli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!