Hogyan kéne szórakoznom? Késő már?
Szóval az a helyzet, hogy most vagyok 21 és eddigi életem egy két alkalomtól eltekintve az otthon ülésből és kesergésből állt.
A volt mostoha apámnak köszönhetően az egész tinédzser koromat a szobámban kellett töltenem. Nem mertem ujjat húzni vele, és inkább a szobámba zárkóztam. Néha néha volt alkalom hogy elmenjek valamerre bulizni de azok az emberek sose hívogattak gyakran.
3 éve sikerült elválnunk a mostoha apámtól, azóta próbálom az életem újra helyes irányba tolni. Így történt hogy még mások 10enévesen kiszórakoztak magukat én most tartok ott hogy szeretnék élni. De én már nem leszek sose az a bulizós szerintem. Elmegyek discoba ha kell de táncolni nem tudok és nem is szeretek, inkább a beülős beszélgetős helyeket szeretem. Sajnos barátaim sincsenek nagyon, és a nőkkel se voltam szerencsés soha.
Így hát azt kérdezem hogy ennyi idősen már késő úgy mond "élni?" Most már a karrier lenne a fontosabb? És hogy milyen módja van a szórakozásnak ami passzolna hozzám, hogy ismerkedjek emberekkel, stb? Gáz aki sose bulizott igazán az életében? Milyen szórakozási lehetőségek vannak Budapesten? Hogy lehet olcsón megúszni, azért nem sok pénzem van ilyesmire. Pusztán szeretném végre kicsit élvezni az életet, csak nem tudom hogy kéne, ebbe kéne tanácsod adnotok. Remélem érthető amit írtam :S
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!