Milyen címet adnátok egy HP fanficnek, ami a Félvér Herceg eseményeit tálalja Ginny Weasley szemszögéből?
Béna lenne a: Ginny Weasley és az RBF éve?
(elég sokat tanul ebben az évben):)
A főnix könnye..
Jase Mina voltam.
Van már ilyen című írás,nem? Pontosabban Hermione Granger és a Főnix könnye.
Találkoztam vele a merengőn, de bevallom, nem olvastam. Ez egy fordítás, úgy emlékszem.
Én egy, a Félvér Herceghez könyv hű fanficet írtam, ami Ginny szemszögéből megy végig a történeten, és (reményeim szerint) tökéletesen illeszkedik hozzá.
Az én javaslatom nagyon béna? Látom te is írsz...:)
Igen, írok, habár mostanában nagyon elszoktam tőle. :$
Meg inkább most már a saját történetek irányába kalauzolom magam, van a fejemben egy romantikus dráma, meg egy fantasy - bár az inkább sorozatnak készül. Meg most elkezdtem egy PP/HG-t - épp támadt egy jó ötletem, hogy aztán eljutok-e odáig, hogy felrakom, az már más kérdés.^^
Egyébként nincs azzal baj, hogy van olyan cím. Nem a teljes címet másolod le és az 5. év tökéletesen igazodik Ginny hangulatához. Rengeteget sír + olyan mint egy főnix. Egyedül van, mégis újra és újra újjáéled, stb...
A Te címed pedig elég gáz, igen... - nem megbántásból, puszta jó szándékból. Én pl. úgy szoktam elolvasni egy történetet (CSAK!) h ha megragad a cím ráklikkelek, ha nem, akkor nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!