Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért nem tudok facebookon...

Miért nem tudok facebookon ismerősöket bejelölni?

Figyelt kérdés

Új facebookot csináltam és be akartam jelölni az előzőn lévő ismerőseimet.Be is jelöltem körülbelül 20-at majd utána már nem engedett többet jelölni sőt akiket előtte bejelöltem nekik sem küldte el a felkérést.Azóta senkit nem tudok bejelölni.Ez mitől lehetséges és mi lehet rá a megoldás?

A másik kérdésem az lenne hogy hiába írják be a nevem a keresőbe,nem találnak meg.Ez a kettő dolog összefügg vagy ennek más az oka?

Akinek esetleg van tapasztalata ezzel kapcsolatban vagy tudja mi lehet a gond megköszönném ha válaszolna.

2011. szept. 11. 11:34
 1/1 anonim válasza:
Én ilyet még nem láttam, de a Facebook gyakran szarakodik, lassú, meg ilyenek. Sajnos nem tudok segíteni :S
2011. szept. 11. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!