15F vagyok. Beengednek Coróba?
Figyelt kérdés
Többször láttam már ezt a kérdést, de nem kaptam rá kielégítő választ :)2011. aug. 29. 20:56
1/12 anonim válasza:
Most komolyan mit keresnél ott 15 évesen? Menj inkább máshova!
3/12 A kérdező kommentje:
a kérdésem az volt hogy beengednek-e? Eddig nem kaptam választ.
2011. aug. 29. 23:51
4/12 anonim válasza:
Van egy idősebb fullos csajod akivel mész és sok pénzed meg egy napszemüveged?Mert akkor simán.Sajnos ezek a helyek csak erről szólnak.
5/12 anonim válasza:
Plusz: ha bármi balhé lesz, és megjelenik egy rendőr, elég nagy bajban leszel...
6/12 anonim válasza:
HAHAHA!Rendőr?!Ha még nem voltál soha kérlek ne adj tanácsot senkinek.
7/12 anonim válasza:
Bármely szórakozóhelyre bemehet rendőr spontán igazoltatni, és aki még nincs 18, illetve nem tudja magát igazolni, azt 72 órára beviheti az örsre.
Te pedig akkor ne adj tanácsot, ha nem ismered a jogszabályokat :)
8/12 anonim válasza:
Tudod Magyarországon vagyunk.Ezzel mindent elmondtam szerintem.Pénz beszél és ezek szerint te még tényleg soha nem jártál arra.
9/12 A kérdező kommentje:
köszi :D
oks fullos csaj, napszcsi megvan márcsak money kell :D
2011. aug. 31. 22:19
10/12 A kérdező kommentje:
HAHAHA!Rendőr?!Ha még nem voltál soha kérlek ne adj tanácsot senkinek.
ezzel mire gondolsz? :)
2011. aug. 31. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!